Plisségardiner

Plisségardiner er til dem som vil ha et gardin som fylder mindst. Plisségardiner passer perfekt til den moderne indretning.

Kollektionerne indeholder stoffer, som går lige fra helt mørklægning til kun lidt lysdæmpende. Desuden findes der også perforerede stoffer, hvor man kan se ud gennem stoffet.

Mange stoffer har en belægning på bagsiden, som reflekterer solens stråler og varmen. Man kan på denne måde, opnå en væsentlig forbedring af indeklimaet. Desuden findes der stoffer som stopper UV bestrålingen, som jo bleger og ødelægger stuens møbler og tæpper.

Disse reflekterende belægninger har i mange år været en sølvfarvet belægning. Desværre har disse belægninger indflydelse på stoffets farve, fordi det får den grålige baggrund.
Men nu er der kommet stoffer på markedet, der har en næsten usynlig belægning der har de samme reflekterende værdier som den sølvfarvede belægning.
Det betyder, at når man ser vinduerne udefra, ser man samme farve som indefra, og man slipper for at ens hus har kedelige grå vinduespartier.
Belægningen, som hedder ”Topar” findes på en stor kollektion af stoffer fra verdens største producent af solafskærmning, Hunter Douglas, der markedsfører deres produkter gennem Stila.Plissegardinerne kan købes hos alle gardinbutikker i hele landet.

Plissegardiner har den store fordel, at næsten enhver form og facon kan produceres, skrå, lige, trekanter, runde o.s.v.